Köy Binası Düzenleri En iyi Nasıl Olmalıdır?

{[['']]}



  CLASH OF CLANS ÇEKİRDEK KÖY DÜZENİ

Clash of Clans`teki köyün en önemli kısmı çekirdektir.Bütün değerli şeylerin koyulduğu yerlerdir.Aynı zamanda çok iyi düzen tasarlamak gerekiyor.



 Öncelikle en çok neyi koruyoruz onu bilmemiz lazım.Çünkü çekirdek dediğimiz alan küçük bir odacık olacak.O yüzden en çok altına mı yoksa iksire mi ihtiyaç var ona göre hareket etmemiz lazım.Bu karar iç kısmın hacmini ve geriye kalan köyün düzenini belirleyecektir.

 Altın ve İksir depolarından her birinden 4 er tane var.Android Clash of Clans`te hangisini koruyacağınıza karar verdikten sonra bunu merkeze yerleştirin.Çekirdek kısmını olabildiğince küçük tutuyoruz.

Özet olarak:Klan kalesi+Depoları yanda tutmak

Çekirdek Köy Düzeni Savunma Halkası

Çekirdeğin etrafını düzenlediğiniz alan çok önemli.Çünkü saldırı için gelen birlikleri oyalaması gerekiyor.Aralara savunma silahını koymayı unutmayın.


Çekirdek köy Düzeni Dış Tabakası

Saldırganı ağırladığınız alandır.Savunmayı o alanda güçlü tutmaya çalışın.Dış duvarları geriye kalan binalarla çevirin.Binaları duvarın yakınına değil de bir kaç kare gerisine koyun.Fakat okçu kuleleri,toplar ya da büyücü kulelerin menziline girsin.Barbarları ve okçuları bu binalar oyalayacaktır.Sinir bozucu goblinler içinse duvarlarınızı geliştirmeyi unutmayın.



THEECHAC

Share this game :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | http://www.blogger-temalar.blogspot.com | http://www.blogger-temalar.blogspot.com
Copyright © 2013. Clash of Clans - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by http://www.blogger-temalar.blogspot.com
Proudly powered by Blogger